Maj-Julefrokost 2002

Goddag og rap.

Ahh... det føles skønt at sige det. Rap. Det er lang tid siden man sidst har ytret ordet, og det er da for galt. Rap rap rap rap rap rap rap rap.

Traditionen tro skal vi have en Maj-Julefrokost. Og, ja jeg er lige ved igen at sige “tradiotionen tro”, tjae - så er det os der holder den.

Hurra for os.

Festen holdes lørdag d. 4. maj. 2002, og man kan som altid trappe op allerede fra fredag d. 3.

Vi bor indenfor rækkevidde af hhv. Fakta, Netto og Føtex, så tag nogle penge med til drikkevarer.

Hvad skal vi sige det koster? Plejer en hund pr. mand ikke at kunne dække omkostningerne til snaps og mad? Så siger vi det. Pris: kr. 100,-

Nåh ja, I skal jo også lige have en adresse. Vi er nemlig flyttet siden sidst. Festen holdes på Biiip Biiipvej 134, 8270 Biiiiiip(!). Det er et hvidt hus. (note 1).

Da de færreste rapister nogensinde har ret mange midler at rutte med har vi valgt at forsøge at holde det hele billigt. Derfor den noget tarvelige skrifttype på indbydelsen.

Det skulle vist være det.

Venlig hilsen

Anders, Michael og John

P.S. Da dette er Maj-Julefrokosten er det altså UDEN gæster.

----- R I V - D E N N E - L A P - A F - (eller klip) ----- (note 2 - vigtig!)

HUSKELISTE:

  • Penge
  • Sovepose
  • Ekstra snaps
  • Tandbørste
  • Majs
  • At hænge indbydelsen op på køleskabet med en lækker køleskabsmagnet efter eget valg
  • Ekstra “ekstra snaps”

 

Note 1: I et forsøg på at undgå de mange party-crashere vi normalt hærges af, har vi valgt her at annonymisere adressen (lidt i hvert fald). Alle rapister har modtaget denne indbydelse ad andre kanaler og kender således godt adressen.

Note 2: Medmindre du lige har printet dette ud og læser din udskrift skal du IKKE begynde at rive eller klippe langs den stiplede linie!

Sidst opdateret 15. april 2002